Despre noi

Qualmont este lider al pieței de articole și sisteme de feronerie pentru sticlă din România.


Înființată în 2012 sub numele de Railing Design, compania a trecut recent printr-un proces de rebranding, care să reflecte poziționarea, nivelul actual de dezvoltare a companiei și planurile sale de viitor.

Compania este specializată în furnizarea de sisteme pentru partiții de sticlă, feronerie și accesorii pentru cabine de duș, sisteme de balustrade și copertine, sisteme de închidere pentru terase și balcoane, precum și în comercializarea unei game largi de accesorii de calitate pentru montatorii profesioniști. Portofoliul nostru include mii de produse de la mărci internaționale cu tradiție, recunoscute pentru calitatea și designul lor, sau realizate sub marcă proprie.

Prin produsele și serviciile pe care le oferim ne adresăm în primul rând montatorilor profesioniști, dar și arhitecților, proiectanților, designerilor, investitorilor, dezvoltatorilor imobiliari și firmelor de construcții din domeniul arhitectural.


Produsele noastre sunt integrate în proiecte de anvergură și complexitate diferită, de la unități rezidențiale și clădiri de birouri la magazine, restaurante, mall-uri sau centre de entertainment, de la săli de sport, spa-uri sau piscine la instituții și spații publice.

Qualmont - Alături de tine în proiectele care contează

Ne dedicăm fiecărei colaborări, oferind suport și soluții personalizate. Ne puteți găsi folosind informațiile de mai jos:

Tel.: +40 314 260 710
E-mail: info@qualmont.ro

Apasand „Accept toate”, esti de acord ca putem colecta informații despre tine in diverse scopuri, inclusiv: funcționalitate, statistici și marketing